SEMINAR DE INTELIGENTA FINANCIARA

Construit Sa Prezinte O Viziune Financiara Solida, Seminarul De Inteligenta Financiara Este Imboldul Pentru O Situatie Financiara Mai Buna

Oferit gratuit primilor 10.000 de participanti, la pretul de 19 euro

DE CE SA PARTICIPI?

Intelegi viziunea unui consultant financiar bun si relatia dintre bani, obiective personale, confort mental si implinire

Afli care este locul si rolul educatiei financiare in formula succesului personal si cum poti sa iti cresti coeficientul de inteligenta financiara.

Determini factorii care iti influenteaza performanta financiara si ce presupune o mentalitate sanatoasa, de crestere

DETALII ORGANIZATORICE PENTRU SEMINAR

Este online, dureaza 2 ore, participi din orice colt al lumii!

Este gratuit, pentru primii 10.000 de participanti!

Este interactiv, toti participantii sunt invitati la discutie!

Este sustinut periodic, te anuntam pe email!

„Un seminar excelent! Am citit mai multe carti despre bani si am participat la mai multe seminarii pe tema educatiei financiare insa acest seminar abordeaza un concept care sintetizeaza cam tot ceea ce am invatat depre bani, mentalitate, performanta, economii si investitii.

Sergiu Ionescu
Antreprenor

„Foarte multe informatii valoroase, bine organizate si prezentate foarte eficient. Este un seminar la care MERITA sa participi!

Alina Pascu
Economist

REZERVA-TI UN LOC PENTRU URMATORUL SEMINAR DE INTELIGENTA FINANCIARA

La cateva minute dupa completarea formularului, o sa primesti un email pentru a-ti confirma adresa de email. In felul acesta, ne asiguram ca o sa ajunga la tine notificarea privind urmatorul seminar de inteligenta financiara.