Program Intensiv de Inteligență Financiară

Dezvoltarea coeficientului de inteligență financiară este cea mai importantă decizie pe care o poți face pentru a trăi în bunăstare.

Programul Intensiv de Inteligență Financiară este un program complet, menit să-ți dezvolte     IQ-ul financiar, să te ajute în procesul de creștere a veniturilor, a nivelului de prosperitate, a calității vieții și la dezvoltarea capacității de rezolvare a provocărilor financiare.

Scopul programului este să te transforme în cel mai bun consultant financiar pe care îl cunoști și la care poți apela pentru rezolvarea provocărilor din viața ta. Modul de lucru este experențial, practic și vizează 4 aspecte cheie:

Dezvoltarea și întreținerea unei mentalităti financiare sănătoase
Îmbunătățirea abilităților
Însușirea de concepte, idei și cunoștințe financiare
Creșterea performanței personale

Considerând modul de învățare la adulți, programul este conceput să aprofundeze 12 concepte cheie și să crească nivelul de conștiință financiară.

Știm că simpla participare la un curs de educație financiară de cateva ore reprezintă, de cele mai multe ori, un duș de motivație care ține doar câteva zile. Cu dorința de a dezvolta oameni cu iq financiar ridicat, programul se desfășoara pe parcursul a 3 luni și conține:
12 sesiuni de workshop

12 sesiuni de coaching
2 sesiuni de consultanță

Săptămâna 1

Formula IF

Transfer de Viziune Pentru Un IQ Financiar Mai Bun
Obții claritate pentru conceptul de inteligență financiară și bogăție, îți stabilești propriile reguli de prosperitate iar cu ajutorul Formulei IF conștientizezi cum îți poți crește inteligența financiară.

Săptămâna 2

Ce știu TOȚI consultanții financiari

Prosperitatea Și Primul Pas Pentru O Situație Financiară Mai Bună   
Înțelegi și integrezi toate conceptele importante din domeniul finanțelor personale, aflii care sunt treptele prosperității și ce trebuie să faci concret pentru a avansa pe urmatoarea treaptă de prosperitate.

Săptămâna 3

Managementul banilor

Fără Probleme De Cashflow   
Înveți să îți administrezi banii firmei și banii personali, înțelegi cum să eviți probleme de cashflow, ce presupune managementul datoriilor și optimizarea financiară pentru maximizarea profitului, ratei de economisire ca raport din venituri.

Săptămâna 4

Dinamica Libertate-Muncă-Venituri

Cum Să Iți Crești Veniturile  
Afli cele 3 moduri în care iți poți crește veniturile și decizi ce ți se potrivește însă nu înainte de a fi invitat să accepți provocarea de „a face bani fără bani” și de a invăța cum să dezvolți parteneriate.

Săptămâna 5

Decizii Strategice

Stabilești Turația Mașinii De Făcut Bani
Acorzi atenție managementului riscului, întelegi ce riscuri merită sau nu merită să iți asumi pe termen lung și decizi cum te poziționezi în demersul de creștere sau conservare a capitalului.

Săptămâna 6

Afacerile – Driveri de prosperitate

De La Idee La Afacere de Succes, EXIT
Citești povestea din spatele cifrelor, înveți cum să faci un plan de afaceri, cum să construiești afaceri profitabile bazate pe integritate astfel încât să simți că trăiești cu sens și că iți folosești la maxim potențialul.

Săptămâna 7

Planul Mental Învinge Planul Fizic

Ce presupune Mentalitatea de Creștere?      
Întelegi modul în care ai fost condiționat să gândești, să acționezi și cum poți să iți schimbi convingerile subconștiente din convingeri limitative în convingeri potențatoare.

Săptămâna 8

Transformarea

Instalează Obiceiuri Pozitive +
Identifici blocaje și îți antrenezi mintea pentru instalarea de noi obiceiuri în viața ta, pentru a seta cursul vieții tale pe direcția dorită de tine.

Săptămâna 9

Alocarea Resurselor

Administrarea Portofoliului De Investiții 
Îți construiești portofoliul de investiții, pe clase de active, în funcție de profilul tău de investitor, sumele disponibile și randamentul urmărit.     

Săptămâna 10

Coaching

Cea Mai Rapidă Cale De Evoluție Personală Și Profesioanală 
Îmbunătățești rezultatele personale deși depui mai puțin efort, înveți cum să faci auto-coaching, înțelegi realitățile oamenilor din jurul tău și conexiunea dintre potențialul uman și rezultate.

Săptămâna 11

Formula Succesului

Planul Financiar Personal
Concepi un plan financiar personal pentru următorii ani, pornind de la misiunea și obiectivele personale, pui bazele unui sistem propriu de creștere care să te ajute să obții independența financiară.

Săptămâna 12

Contribuție

Vrei nu Vrei, Ești Sursă De Inspirație
Contribui la prosperitatea comunității din care faci parte, în modul și în măsura în care dorești.

Vrei sa participi la urmatorul program intensiv de inteligenta financiara?

Rezervă-ți Locul pentru următorul Program Intensiv de Inteligență Financiară

Pentru mai multe detalii legate de participare, pentru rezervarea locului, desfășurarea programului, mod de plata, te invit să folosești datele de contact de mai jos:

 

0745.053.279 – Cătălin Iordache
Cătălin Iordache Facebook
catalin@inteligentafinanciara.ro

În demersul distractiv și provocator de creștere a coeficientului de inteligență financiară, investiția se cuantifica în timp, bani și energie:

DURATA: 3 LUNI

✓ 12 webinarii de grup desfășurate online
✓ 12 sesiuni de coaching individual
✓ 2 sesiuni de consultanță
✓ 3 luni de experiențe de învățare
✓ timp alocat pentru provocări
✓ dezbateri în comunitatea de Inteligență Financiară

COST: 1920 EURO

Investiția are efecte pentru tot restul vieții tale. Obții direcție, motivație, siguranță, indepentență, recunoaștere și performantă rapidă. Se lucrează în formula ideala, dovedită statistic, în grupe de maxim 9 participanți. Vei cunoaște oameni cu valori și principii solide, vei avea ocazia să beneficiezi de experiența și expertiza lor și vei putea sa le devii prieten sau partener.