Program Intensiv de Inteligenta Financiara

Esti constient de importanta educatiei financiare si vrei sa-ti imbunatatesti coeficientul de inteligenta financiara?

Daca raspunsul scurt este DA, TE FELICIT!!!

Dezvoltarea coeficientului de inteligenta financiara este cea mai importanta decizie pe care o poti face pentru a trai in bunastare.

Programul Intensiv de Inteligenta Financiara este un program complet, menit sa-ti dezvolte IQ-ul financiar, sa te ajute in procesul de crestere a veniturilor, a nivelului de prosperitate, a calitatii vietii si la dezvoltarea capacitatii de a rezolva provocari financiare.

Scopul programului este sa te transforme in cel mai bun consultant financiar pe care il cunosti si la care poti apela pentru rezolvarea provocarilor din viata ta. Modul de lucru este experential, practic si vizeaza 4 aspecte cheie:

Dezvoltarea si intretinerea unei mentalitati financiare sanatoase
Imbunatatirea abilitatilor
Insusirea de concepte, idei si cunostinte financiare
Cresterea performantei personale

Considerand modul de invatare la adulti, programul este conceput sa aprofundeze 12 concepte cheie si sa creasca nivelul de constiinta financiara.

Stim ca simpla participare la un curs de educatie financiara de cateva ore reprezinta, de cele mai multe ori, un dus de motivatie care tine doar cateva zile. Cu dorinta de a dezvolta oameni cu iq financiar ridicat, programul se desfasoara pe parcursul a 3 luni si contine:
12 sesiuni de workshop

12 sesiuni de coaching
2 sesiuni de consultanta

Saptamana 1

Formula IF

Transfer de Viziune Pentru Un IQ Financiar Mai Bun
Obtii claritate despre conceptul de inteligenta financiara si bogatie, iti stabilesti propriile reguli de prosperitate iar cu ajutorul Formulei IF constientizezi cum iti poti creste inteligenta financiara.

Saptamana 2

Ce stiu TOTI consultantii financiari

Prosperitatea si Primul Pas Pentru O Situatie Financiara Mai Buna   
Intelegi si integrezi toate conceptele importante din domeniul finantelor personale, aflii care sunt treptele prosperitatii si ce trebuie sa faci concret pentru a avansa pe urmatoarea treapta de prosperitate.

Saptamana 3

Managementul banilor

Fara Probleme De Cashflow   
Inveti sa iti administrezi banii firmei si banii personali, intelegi cum sa eviti probleme de cashflow, ce presupune managementul datoriilor si optimizarea financiara pentru maximizarea profitului, ratei de economisire ca raport din venituri.

Saptamana 4

Dinamica Libertate-Munca-Venituri

Cum Sa Iti Cresti Veniturile  
Afli cele 3 moduri in care iti poti creste veniturile si decizi ce ti se potriveste insa nu inainte de a fi invitat sa accepti provocarea de „a face bani fara bani” si de a invata cum sa dezvolti parteneriate.

Saptamana 5

Decizii Strategice

Stabilesti Turatia Masinii De Facut Bani
Acorzi atentie managementului riscului, intelegi ce riscuri merita sau nu merita sa iti asumi pe termen lung si decizi cum te pozitionezi in demersul de crestere sau conservare a capitalului.

Saptamana 6

Afacerile – Driveri de prosperitate

De La Idee La Afacere de Succes, EXIT
Citesti povestea din spatele cifrelor, inveti cum sa faci un plan de afaceri, cum sa construiesti afaceri profitabile bazate pe integritate astfel incat sa simti ca traiesti cu sens si ca iti folosesti la maxim potentialul.

Saptamana 7

Planul Mental Invinge Planul Fizic

Ce presupune Mentalitatea de Crestere?      
Intelegi modul in care ai fost conditionat sa gandesti, sa actionezi si cum poti sa iti schimbi convingerile subconstiente din convingeri limitative in convingeri potentatoare.

Saptamana 8

Transformarea

Instaleaza Obiceiuri Pozitive +
Identifici blocaje si iti antrenezi mintea pentru instalarea de noi obiceiuri in viata ta, pentru a seta cursul vietii tale pe directia dorita de tine.

Saptamana 9

Alocarea Resurselor

Administrarea Portofoliului De Investitii 
Iti construiesti portofoliul de investitii, pe clase de active, in functie de profilul tau de investitor, sumele disponibile si randamentul urmarit.     

Saptamana 10

Coaching

Cea Mai Rapida Cale De Evolutie Personala Si Profesioanala 
Imbunatatesti rezultatele personale desi depui mai putin efort, inveti cum sa faci auto-coaching, intelegi realitatile oamenilor din jurul tau si conexiunea dintre potentialul uman si rezultate.

Saptamana 11

Formula Succesului

Planul Financiar Personal
Concepi un plan financiar personal pentru urmatorii ani, pornind de la misiunea si obiectivele personale, pui bazele unui sistem propriu de crestere care sa te ajute sa obtii independenta financiara.

Saptamana 12

Contributie

Vrei nu Vrei, Esti Sursa De Inspiratie
Contribui la prosperitatea comunitatii din care faci parte, in modul si in masura in care doresti.

Vrei sa participi la urmatorul program intensiv de inteligenta financiara?

Rezerva-ti Locul pentru urmatorul Program Intensiv de Inteligenta Financiara

Pentru mai multe detalii legate de participare, pentru rezervarea locului, desfasurarea programului, mod de plata, te invit sa folosesti datele de contact de mai jos:

0745.053.279 – Catalin Iordache
Catalin Iordache Facebook
catalin@inteligentafinanciara.ro

In demersul distractiv si provocator de crestere a coeficientului de inteligenta financiara, investitia se cuantifica in timp, bani si energie:

DURATA: 3 LUNI

✓ 12 webinarii de grup desfasurate online
✓ 12 sesiuni de coaching individual
✓ 2 sesiuni de consultanta
✓ 3 luni de experiente de invatare
✓ timp alocat pentru provacari
✓ dezbateri in comunitatea de Inteligenta Financiara

COST: 1920 EURO

Investitia are efecte pentru tot restul vietii tale. Obtii directie, motivatie, siguranta, indepententa, recunoastere si performanta rapida. Se lucreaza in formula ideala, dovedita statistic, in grupe de maxim 9 participanti. Vei cunoaste oameni cu valori si principii solide, vei avea ocazia sa beneficiezi de experienta si expertiza lor si vei putea sa le devii prieten sau partener.