Toți oamenii își doresc BANI – cât mai mulți bani!!! Ținând cont de acestea, subiectul „FINANȚE PERSONALE” reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte în viețile oamenilor!

Alături de FINANȚE, alte aspecte importante ale vieții sunt: Sănătatea, Relațiile/ Prietenii, Familia/Dragostea, Creșterea Personală, Timpul Liber/Distracția, Cariera/Business-ul!

Pentru a obține sau menține un echilibru în viață, orice om ar trebui să se preocupe de toate aceste zone!

Dacă te îngrijești de propria sănătate (ai o alimentație sănătoasă, faci sport 30 de minute zilnic, consumi 2 litri de apă pe zi ) vei evita să arunci banii pe medicamente și tratamente!

Dacă ai relații de calitate ( participi la întâlniri de networking, întreții relațiile și prieteniile existente) îți va fi mult mai ușor să găsești un prieten sau specialist care să te ajute să rezolvi o problemă!

Dacă stai bine în plan familial/sentimental ( ai o familie frumoasă si unită, relația de cuplu dorită) vei găsi întotdeauna motivația necesară și suportul pentru a reuși în tot ceea ce îți propui!

Dacă ești focusat(â) pe creșterea, educația personală (mergi la cursuri și seminarii, citești cărti, asculți audiobookuri) vei fi motivat și vei dobândi cunoștințe de specialitate ce îți vor lărgi orizonturile!

Dacă ai timp liber și faci ceea ce îți place ( călătorești, practici un sport, te oferi voluntar ) îți vei diminua riscul de a suferi de cea mai răspândită boală, numită simplu, stress!

Dacă dezvolți un business / carieră de succes ( îți planifici cariera, participi la seminarii sau școli de afaceri, apelezi la serviciile unor consultanți ) îți crești șansele pentru a generea mai multă valoare și implicit „venituri mai mari”.

Dacă aloci timp pentru a te educa din punct de vedere financiar ( management financiar, concepte, produse financiare ) îți vei crește inteligența financiară!

Contrar, dacă NU te focusezi pe toate aceste zone posibil:

… să ai o carieră de succes dar să stai dezastruos la capitolul dragoste/ familie!

… să ai bani dar să nu ai sănătate!

… să deții un business profitabil dar să nu ai timp liber!

Lasă un comentariu si spune-mi părerea ta cu privire la relația dintre Finanțe și Cele mai Importante Aspecte ale vieții.

2 Comentarii

  1. Gentiana Marcu spune:

    Daca de ingrijesti de toate aceste lucruri pe care le-ai mentionat, consider ca iti cresti calitatea vietii! Foarte fain articolul!

  2. Ungureanu spune:

    bun articol! continua sa scrii!

Adauga un comentariu