Numele meu este Catalin Iordache si sunt fondatorul conceptului de inteligenta financiara.

De profesie sunt economist si am de peste 15 ani de experienta in domeniul financiar, timp in care am activat in mai multe industrii (asigurari, banci, piata de capital, telecomunicatii, coaching, consultanta) in diverse roluri cheie. Formarile mele relevante sunt in contabilitate, coaching, mentalitate deschisa, training, theta healing, administrarea afacerilor, project management si terapia resurselor.

Cred cu tarie ca dezvoltarea coefiecientului de inteligenta financiara in randul oamenilor, schimba radical, in bine, lumea in care traim.

Intr-o lume inundata de informatii irelavente si in care se promoveaza non-valori, claritatea, intelegerea realitatii celorlalti oameni inseamna putere. Analfabetismul financiar si provocarile globale (tehnologice, economice, politice, religioase) fot fi depasite mai usor, cand oamenii isi cresc nivelul de constiinta. Dozele de altruism, compasiune, intelepciune si responsabilitate, sunt adevarate ancore pentru un viitor mai bun, pentru noi si pentru copiii nostri.

Conceptul de inteligenta financiara, a luat nastere in 2012, cand la indemnul prietenilor am lansat proiectul inteligentafinanciara.ro

Observand titlurile din presa,  Romanii sunt repetenti la educatie financiara, Visa Europe: 14% dintre romani nu au cunostinte despre produse si servicii financiare – si la indemnul prietenilor am decis sa dezvolt proiectul www.inteligentafinanciara.ro pentru a contribui la promovarea informatiilor, educatiei si cunostintelor financiare in Romania! Te invit sa citesti descrierea conceptului de inteligenta financiara.

Programul de inteligenta financiara, este menit sa iti ofere un boost financiar si reprezinta o experienta unica de invatare

Pornind de la expertiza mea in training, consultanta si coaching, am construit un program care sa produca o transformare majora in randul participantilor. Am gandit programul de inteligenta financiara, pe trei piloni (coaching, training, consultanta), cu intentia de a genera rezultate pe termen lung, prin schimbarea mentalitatii si a comportamentelor. Te invit sa participi la urmatorul program complet de inteligenta financiara.

Misiunea mea este sa ajut performerii sa-si imbunatateasca rezultatele si coeficientul de inteligenta financiara

Ma adresez oamenilor care VOR:

  • sa-si dezvolte abilitatile si cunostintele financiare
  • sa-si creasca veniturile si sa-si imbunatateasca situatia financiara
  • sa dezvolte/intretina o gandire si mentalitate financiara sanatoasa
  • sa inteleaga mecanismele prin care functioneaza unele produse financiare
  • sa poata „descifra limbajul oricarui consultant financiar“
  • sa devina membrii intr-o comunitate de elita

Daca esti preocupat de imbunatatirea coeficientului de inteligenta financiara, te invit,

Daca vrei sa ma contactezi, te invit sa folosesti datele de mai jos:

0745.053.279 – Catalin Iordache
Catalin Iordache – Facebook
Catalin Iordache – LinkedIn
catalin@inteligentafinanciara.ro