Numele meu este Cătălin Iordache și sunt fondatorul conceptului de inteligentă financiară.

De profesie sunt economist și am peste 15 ani de experiență în domeniul financiar, timp în care am activat în mai multe industrii (asigurări, bănci, piața de capital, telecomunicații, coaching, consultanță) în diverse roluri cheie. Formările mele relevante sunt în contabilitate, coaching, psihologie, mentalitate deschisă, training, theta healing, administrarea afacerilor, project management și terapia resurselor.

Cred cu tărie că dezvoltarea coefiecientului de inteligență financiară în rândul oamenilor, schimbă radical, în bine, lumea în care trăim.

Într-o lume inundată de informații irelavente și în care se promovează non-valori, claritatea, întelegerea realității celorlalți oameni înseamnă putere. Analfabetismul financiar și provocările globale (tehnologice, economice, politice, religioase) pot fi depăsite mai ușor, când oamenii iși cresc nivelul de conștiință. Dozele de altruism, compasiune, înțelepciune și responsabilitate, sunt adevărate ancore pentru un viitor mai bun, pentru noi și pentru copiii noștri.

Conceptul de inteligență financiară, a luat nastere în 2012, când la îndemnul prietenilor am lansat proiectul inteligentafinanciara.ro

Observând titlurile din presa,  Romanii sunt repetenți la educație financiară, Visa Europe: 14% dintre români nu au cunoștinte despre produse și servicii financiare – și la îndemnul prietenilor am decis să dezvolt proiectul www.inteligentafinanciara.ro pentru a contribui la promovarea informațiilor, educației și cunostințelor financiare în România! Te invit să citești descrierea conceptului de inteligență financiară.

Programul de inteligență financiară, este menit să îți ofere un boost financiar și reprezintă o experiență unică de învățare

Pornind de la expertiza mea în training, consultantă, psihologie și coaching, am construit un program care să producă o transformare majoră în rândul participanților. Am gândit programul de inteligență financiară, pe trei piloni (coaching, training, consultanță), cu intenția de a genera rezultate pe termen lung, prin schimbarea mentalității și a comportamentelor. Te invit să participi la urmatorul program complet de inteligență financiară.

Misiunea mea este să ajut performerii să-și îmbunătătească rezultatele și coeficientul de inteligență financiară

Mă adresez oamenilor care VOR:

  • să-si dezvolte abilitățile și cunoștintele financiare
  • să-și crească veniturile și să-și îmbunătățească situația financiară
  • să dezvolte/întrețină o gandire și mentalitate financiară sanatoasă
  • să înteleagă mecanismele prin care funcționează unele produse financiare
  • să poată „descifra limbajul oricărui consultant financiar“
  • să devină membrii într-o comunitate de elită

Dacă ești preocupat de îmbunătățirea coeficientului de inteligență financiară, te invit,

Dacă vrei să mă contactezi, te invit să folosești datele de mai jos:

0745.053.279 – Cătălin Iordache
Cătălin Iordache – Facebook
Cătălin Iordache – LinkedIn
catalin@inteligentafinanciara.ro