Cum sa instalezi o sursa de venit pasiv din p2p?

Zilele trecute lansam invitatia de a folosi serviciile celor de la Revolut si de a obtine, in mod gratuit, bonusul de 50 de RON.
Poti sa citesti aici, pas cu pas, cum sa beneficiezi de bonus, pana pe 27 august 2019.

Astazi, vreau sa iti spun cum un membru al comunitatii inteligenta financiara, a folosit bonusul oferit de Revolut ca prim pas pentru a-si instala o noua sursa de venit pasiv din p2p. O sa iti explic, pas cu pas, cum a procedat Marius, in demersul lui de a-si diversifica portofoliul de investitii,  vizand un randament anual de 10-12%.

Pasul 1 – cont la Revolut

Marius stia de serviciile celor de la Revolut si voia sa-si comande un card pentru a-l folosi pentru calatoriile in strainatate. Si-a deschis contul si a comandat cardul Revolut cand a vazut campania lansata recent – Card Revolut – Livrare Gratuita Si 50 De Lei Bonus

Pasul 2 – cont la Mintos +prima investitie, cu banii depusi pe cardul Revolut

Mintos este lider pe piata creditelor de tip peer-to-peer pentru Europa Continentala. Oferă credite în domeniile: agricultură, afaceri, ipoteci, credite de nevoi personale, etc.

Pentru ca Marius isi dorea diversficarea portofoliului, a decis ca 2% total portofoliu de investitii sa fie alocat platformelor peer to peer, vizand 10-12% randament anual.

Cum a procedat?

  • a deschis un cont la Mintos
  • a verificat identitatea / contul (scan carte de identitate & o fotografie)
  • a schimbat 10 EUR in contul de Revolut, din RON in EURO, la un curs valutar foarte avantajos 🙂
  • si-a alimentat contul de la Mintos, cu 10 euro. A intrat in aplicatia Revolut si a efectuat transfer (a mentionat contul lui de investitor) catre Mintos iar banii au intrat in aproximatix 3 ore.
  • a realizat prima investitie pe Mintos, cu doar 10 EUR.
  • la cateva zile distanta, dupa ce a inteles cum functioneaza platforma, care sunt tipurile de imprumuturi, cum poti sa investesti automat, sa iti stabilesti propria strategie de investitii, cum sa iti reduci riscurile, a mai depus inca 1000 euro si a setat o strategie de investitie care sa ii genereze anual, un venit pasiv de peste 120 euro.

Concluzia este ca poti sa faci investitii si sa testezi posibile investitii cu sume foarte mici.

Important este sa te informezi si sa alegi investitiile care ti se potrivesc.

Adauga un comentariu