Rezervă o Sesiune de Coaching

”Domnule Vanloha, eu NU POT să joc mijlocaș avansat, sunt convins că NU POT”. Antrenorul mă fixează cu privirea și îmi răspunde: “Cătăline, primul obstacol pe care îl observ, este că ai o problemă de ATITUDINE”. Se întâmpla în 1995, eram pe terenul de fotbal și aveam parte de prima mea sesiune de coaching.”

Numele meu este Cătălin Iordache. Sunt tata, soț, român 100%, economist, trainer, coach, cu experiență de peste 12 ani în domeniul financiar, timp în care am activat în mai multe industrii (asigurări, banci, burse, piața de capital, consultanță) în diverse roluri cheie. Sunt fondatorul proiectului www.inteligentafinanciara.ro iar misiunea mea este sa ajut performerii sa-și îmbunătățească rezultatele financiare, non-financiare și coeficientul de inteligență financiară.

De ce coaching?

Coaching-ul 1:1, este un proces de conștientizare și responsabilizare / serviciu personalizat în care clientul lucrează cu un coach pentru indeplinirea unor obiective / rezultate specifice. Fundația relatiei coach-client se bazează pe “încredere”. Coach-ul acompaniază clientul, susține dialogul prin ascultarea activă și utilizarea întrebărilor potrivite, îi oferă sprijin, îl încurajează și îi oferă instrumente pentru a lua decizii în cunoștintă de cauză. Clientul alege subiectul fiecărei sesiuni de coaching și decide ce acțiuni urmează sau nu să fie implementate . Întotdeauna conversația este dirijată de client, este confidențială, liberă, fluidă, naturală și este fără judecată din partea coach-ului.

 

Care este impactul sesiunilor de coaching?

Sesiunile de coaching financiar au focus pe valori, nevoi/dorințe și motivațiile clientului. Câștigul clientului se cuantifică diferit în funcție de obiectivele personale: schimbarea comportamentului financiar, îndeplinirea unor obiective financiare cuantificabile/ specifice (creșterea venitului de x ori în urmatoarele x luni, îmbunătățirea ratei de economisire, achitarea integrală sau partială a datoriilor, creșterea venitului activ la x k euro pe lună, independența financiară, creșterea averii nete, alocarea resurselor, reorganizarea portofoliului de investiții, lansarea unui business, creșterea cifrei de afaceri, a cotei de piață, reorganizarea afacerii, exit-ul din firmă, etc) sau creșterea nivelului de bunăstare , personală sau în familie, prin armonizarea relației pe cele mai importante planuri ale vieții (sănătate, profesional, familie, relații, timp liber, finanțe, emotional și spiritual).

 

Programul de coaching financiar este diferit de psihoterapie, consiliere, consultantă, mentorat sau training?

Dacă programul de fitness este “antrenament pentru corp”, programul de coaching este “antrenament pentru minte” și are un caracter unic. Se lucrează “la prezent” – “aici și acum” și mai important, cum spun “specialiștii”, cu “materialul clientului” . Clientul deține informațiile, are experiența, ințelepciunea și potențialul de a realiza lucruri marețe.  Coach-ul știe că orice om deține resurse nelimitate (indiferent de situatia financiară sau statutul social) iar pentru a ghida clienții să-și acceseze resursele, este nevoie doar să li se adreseze intrebarea potrivită în situația potrivită.

Coaching-ul NU este psihoterapie (nu se lucrează pe afecțiuni psihice sau pe trecut), nu este consiliere psihologică (consilierea are în centru evaluarea psihologică și sfătuirea clientului, în scopuri adaptive), nu este consultanță (coach-ul nu oferă sfaturi din pozitia de expert, expertiza lui este coaching-ul), nu este mentorat ( mentoratul implică sfaturi, sugestii, predare ) sau training (trainerul creează experiențe de învățare și livrează informații în cadrul unui proces de formare)

 

Care este investiția?

Pachetul de coaching – 960 EURO, conține 12 sesiuni de coaching
Frecvența sedintelor – o sesiune la 1 sau 2 săptămâni
Durata unei sedințe: 60 de minute
Locația: sesiunile se desfasoară pe telefon sau online

 

Vrei sa lucrăm sau ai intrebări?

Te invit să folosești cu încredere datele de contact de mai jos:

0745.053.279 – Cătălin Iordache
Cătălin Iordache Facebook
Cătălin Iordache – LinkedIn
catalin@inteligentafinanciara.ro