Rezerva o Sesiune de Coaching

”Domnule Vanloha, eu NU POT sa joc mijlocas avansat, sunt convins ca NU POT”. Antrenorul ma fixeaza cu privirea si imi raspunde: “Cataline, primul obstacol pe care il observ, este ca ai o problema de ATITUDINE”. Se intampla in 1995, eram pe terenul de fotbal si aveam parte de prima mea sesiune de coaching.

Numele meu este Catalin Iordache. Sunt tata, sot, roman 100%, economist, trainer, coach, cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar, timp in care am activat in mai multe industrii (asigurari, banci, burse, piata de capital, consultanta) in diverse roluri cheie. Sunt fondatorul proiectului www.inteligentafinanciara.ro iar misiunea mea este sa ajut performerii sa-si imbunatateasca rezultatele financiare, non-financiare si coeficientul de inteligenta financiara.

 

De ce coaching?

Coaching-ul 1:1, este un proces de constientizare si responsabilizare / serviciu personalizat in care clientul lucreaza cu un coach pentru indeplinirea unor obiective / rezultate specifice. Fundatia relatiei coach-client se bazeaza pe “incredere”. Coach-ul acompaniaza clientul, sustine dialogul prin ascultarea activa si utilizarea intrebarilor potrivite, ii ofera sprijin, il incurajeaza si ii ofera instrumente pentru a lua decizii in cunostinta de cauza. Clientul alege subiectul fiecarei sesiuni de coaching si decide ce actiuni urmeaza sau nu sa fie implementate . Intotdeauna conversatia este dirijata de client, este confidentiala, libera, fluida, naturala si este fara judecata din partea coach-ului.

 

Care este impactul sesiunilor de coaching?

Sesiunile de coaching financiar au focus pe valori, nevoi/dorinte si motivatiile clientului. Castigul clientului se cuantifica diferit in functie de obiectivele personale: schimbarea comportamentului financiar, indeplinirea unor obiective financiare cuantificabile/ specifice (cresterea venitului de x ori in urmatoarele x luni, imbunatatirea ratei de economisire, achitarea integrala sau partiala a datoriilor, cresterea venitului activ la x k euro pe luna, independenta financiara, cresterea averii nete, alocarea resurselor, reorganizarea portofoliului de investitii, lansarea unui business, cresterea cifrei de afaceri, a cotei de piata, reorganizarea afacerii, exit-ul din firma, etc) sau cresterea nivelului de bunastare , personala sau in familie, prin armonizarea relatiei pe cele mai importante planuri ale vietii (sanatate, profesional, familie, relatii, timp liber, finante, emotional si spiritual).

 

Programul de coaching financiar este diferit de psihoterapie, consiliere, consultanta, mentorat sau training?

Daca programul de fitness este “antrenament pentru corp”, programul de coaching este “antrenament pentru minte” si are un caracter unic. Se lucreaza “la prezent” – “aici si acum” si mai important, cum spun “specialistii”, cu “materialul clientului” . Clientul detine informatiile, experienta, intelepciunea si potentialul de a realiza lucruri marete.  Coach-ul stie ca orice om detine resurse nelimitate (indiferent de situatia financiara sau statutul social) iar pentru a ghida clientii sa-si acceseze resursele, este nevoie doar sa li se adreseze intrebarea potrivita in situatia potrivita.

Coaching-ul NU este psihoterapie (nu se lucreaza pe afectiuni psihice sau pe trecut), nu este consiliere psihologica (consilierea are in centru evaluarea psihologica si sfatuirea clientului, in scopuri adaptive), nu este consultanta (coach-ul nu ofera sfaturi din pozitia de expert, expertiza lui este coaching-ul), nu este mentorat ( mentoratul implica sfaturi, sugestii, predare ) sau training (trainerul creeaza experiente de invatare si livreaza informatii in cadrul unui proces de formare)

 

Care este investitia?

Pachetul de coaching – 960 EURO, contine 12 sesiuni de coaching
Frecventa sedintelor – o sesiune la 1 sau 2 saptamani
Durata unei sedinte: 60 de minute
Locatia: sesiunile se desfasoara online, pe zoom

 

Vrei sa lucram sau ai intrebari?

Te invit sa folosesti cu incredere datele de contact de mai jos:

0745.053.279 – Catalin Iordache
Catalin Iordache Facebook
Catalin Iordache – LinkedIn
catalin@inteligentafinanciara.ro