Buget de venituri si cheltuieli model excel

Cauti un model de buget de venituri si cheltuieli ? Vrei un template, tabel, excel, care sa evidentieze cheltuielile lunare si anuale? Vrei unul simplu sau unul foarte complex?

Ei bine, ai nimerit unde trebuie. 😉

Am intrebat membrii comunitatii inteligentafinanciara.ro cum isi tin bugetul personal iar in urma raspunsurilor si atasamentelor primite pe email, am decis sa postez acest articol.

Se pare ca o parte dintre acestia, aleg sa-si tina evidentele pe hartie. As spune ca prefera varianta old style. O agenda frumos organizata, bonuri, chitante, facturi, toate de jurul mesei si 5-10 minute alocate saptamanal pentru urmarirea cashflow-ului. Se pare ca aceasta metoda este foarte populara in randul persoanelor de peste 40 de ani, pentru ca nu este o metoda sofisticata.

Alternativa o reprezinta o metoda digitala. O aplicatie de management a banilor instalata pe iphone sau android, folosirea cardului de credit sau folosirea excelului pentru urmarirea veniturilor si a cheltuielilor. Se pare ca ultima varianta pierde tot mai mult teren, aplicatiile usurand viata tot mai multor persoane. Eu am utilizat cateva aplicatii insa am renuntat la ele si am revenit la excel. 🙂

Iti recomand sa arunci o privire peste modelele atasate in acest articol, sa te inspiri din ele, sa decizi care ti se potriveste si sa incepi chiar de astazi sa ai un manangement al banilor personali.

Nu amana pentru ca urmarirea unui buget te ajuta sa-ti planifici mai bine cheltuielile, sa faci planuri pentru a scapa de datorii, sa fii mai realist, sa nu mai faci cheltuieli impusive, sa ramai motivat si sa economisesti mai mult.

Bugetul lunar de venituri si cheltuieli – simplu si foarte ursor de urmarit</h3

Este foarte simplu. Nu planifici cheltuielile si veniturile insa cel putin urmaresti intrarile si iesirile pe diverse categorii. Este un prim pas, mai ales pentru cei care decid sa tina un buget pentru prima data.

Buget de venituri si cheltuieli | Buget personal cu estimari si actuale | Buget personal1 | Bugetul familiei doar pe o luna | Calculator de buget lunar | Gestionarea finanțelor personale

Buget de venituri si cheltuieli (model excel) pentru lenesi

Da, pentru lenesi. Asta spune Ionut, cel de la care am primit bugetul.
Ce-I drept, mi-a captat atentia, am schimbat cateva mailuri iar la final l-am felicitat ca tine un bun care functioneaza pentru el. Buget pentru lenesi – model in excel

Alte bugete de venituri si cheltuieli

Sunt putin mai complexe insa poti sa te insipiri din ele. In felul asta poti sa-ti contruiesti un buget personal unde sa evidentiezi sumele planificare si realizate, atat pe venituri cat si pe cheltuieli, si cel mai important in modul in care ti se pare cel mai util si usor de urmarit.

Buget-de-venituri-si-cheltuieli-buget-in-excel | Buget personal anual | Balanta-venituri-si-cheltuieli

Sper ca in atasamentele de mai sus, ai identificat cel putin un model de buget care sa ti se potriveasca, sau mai mult, te-au determinat sa-ti construiesti propriul buget personal in excel.

Tu cum iti administrezi bugetul personal?

Adauga un comentariu