Daca iei in calcul un city-break pentru acesta primavara, fa o rezerare prin aplicatia magica 🙂 si beneficiezi de un discount de 100 RON cu ocazia rezervari.

Airbnb este aplicatia magica.
Cu ajutorul aplicatiei, poti cauta si rezerva apartamente in regim hotelier sau pur si simplu camere in casele oamenilor, aproape oriunde in lume.
La recomandarea prietenilor, mi-am facut cont si am rezervat 2 apartamente, unul in Budapesta/ Ungaria si unul in Novi Sad/ Serbia.

2 experiente placute.
Ambele experientele au fost “wow”. Preturi accesibile, proprietari care raspund in timp real la mesajele trimise prin aplicatie si vreme extraordinara! 🙂

Prima rezervare din Budapesta a fost chiar o experienta. Am rezervat apartamentul, am platit online pentru rezervare si ulterior am schimbat cateva mesaje cu proprietarul.
Acesta mi-a comunicat cum sa ajungem la apartament si modul in care urmeaza sa intram in posesia cheilor.
Tinand cont ca proprietatea era destinata doar pentru inchirieri prin airbnb, proprietarul avea un contract cu o firma de intretinere imobile care urma sa pregateasca apartamentul inainte ca noi sa ajungem iar el urma sa ne comunice cifrul de la casuta postala din care urma sa luam cheile de la apartament. Chiar a fost o experinta…
La plecare, am lasat cheile tot in casuta postala si astfel am avut o gazda “primitoare” chiar daca nu ne-am vazut fizic! 😉

A 2 a rezervare a fost in Serbia.
Si de aceasta data, apartamentul era destinat doar inchirierii pe airbnb.
Ne-am intalnit cu proprietarul, ne-a oferit cheile, a raspuns prompt de fiecare data cand i-am scris si iarasi am avut parte de o gazda primitoare!

100 de ron discount la prima rezervare.
Airbnb îți oferă 100 ron discount la prima rezervare ca oaspete. Arunca o privire, fa-ti cont pe site si foloseste bonusul cu ocazia primei rezervari.

Share your love of travel! 😉
Tu ce experiente ai cu airbnb?

Adauga un comentariu