cursuri de educatie financiara, seminar de ce inteligenta financiara

SEMINAR -  De ce Inteligenta Financiara?

Vrei sa iti imbunatesti situatia financiara insa nu stii de unde sa incepi? In seminar o sa iti arat o imagine de ansamblu asupra finantelor personale, o sa iti spun capcana in care se afunda oamenii fara viziune financiara si variantele prin care iti poti imbunatati coeficientul de inteligenta financiara. Seminarul este GRATUIT insa face toti banii. 😉

WORKSHOP -  Cum sa iti faci un plan financiar personal?

Cum ar fi daca ai prelua controlul finantelor personale si nu ai mai avea situatii tensionate in familie pe tema banilor? Pornind de la situatia financiara curenta, vei invata cum sa iti administrezi banii in mod inteligent, vei defini parametrii bunastarii personale si cel mai important, vei avea un plan de actiune pentru a-ti indeplini obiectivele financiare care conteaza pentru tine si familia ta. Fa-o, inscriete acum!

MASTERCLASS - Program intensiv de Inteligenta Financiara

Ai citit carti, ai mers la seminarii, ti-ai ogranizat finantele eficient insa nu esti multumit in totalitate de rezultatele obtinute? Vrei sa afli care este nivelul tau de prosperitate, cum sa identifici si cum sa elimini blocajele care te impiedica sa castigi bani si sa te bucuri de viata? Programul intensiv reprezinta un antrenament mental pentru succes in afaceri si viata si implicit declansatorul pentru cresterea coeficientului de inteligenta financiara.

coaching financiar

COACHING 1:1 - Suport pentru campioni

Iti doresti performanta? Coaching-ul inseamna rezultate notabile iar pentru asta ai nevoie de focus si actiune astfel incat sa depasesti toate barierele care se ivesc viata ta. In programul de coaching abordam planul fizic, mental, emotional si spiritual astfel incat sa mentim viziunea vie si focusul pe obiectiv. Daca iti doresti rezultate remarcabile, trimite-mi un mesaj  si stabilim detaliile colaborarii.